Rekrutacja do bezpłatnego programu wsparcia innowacyjnej przedsiębiorczości w branży rolno-spożywczej – EIT Food Seedbed
Program EIT Food Seedbed wspiera osoby, które mają pomysły na założenie firm typu start-up-off albo już prowadzą firmy (rodzimi pomysłodawcy; pomysłodawcy i start-upy na wczesnych etapach rozwoju; naukowcy i studenci, których pomysł technologiczny związany jest z prowadzonymi badaniami, a jago dalszy rozwój wymaga zdobycia specjalistycznej wiedzy biznesowej oraz kontaktów z potencjalnymi klientami w Polsce i innych krajach europejskich).
Wsparcie obejmuje szkolenia i mentoring oraz refundację kosztów podróży związanych z udziałem w warsztatach projektowych, spotkaniach z mentorami i potencjalnymi klientami, do wysokości 10.000 €, a dla najlepszych start-upów nagrody pieniężne.
Termin zgłoszeń do programu upływa 15 marca 2020 roku
Szczegółowe informacje dostępne są na stronie:
- www.eitfood.eu/entrepreneurship/projects/seedbed – program wsparcia
- www.timo.wz.uw.edu.pl/seedbed - relacje start-upów i mentorów, którzy uczestniczyli w programie w roku ubiegłym
- www.f6s.com/seedbed2020 oraz www.f6s.com/seedbed2020/apply - kontakt oraz formularz aplikacyjny
*Działania EIT Food są finansowane ze środków Komisji Europejskiej w ramach programu Horyzont 2020
Rekrutacja do bezpłatnego programu - EIT Food Seedbed
Urząd
Wojewódzki Urząd Pracy w Olsztynie
ul. Głowackiego 2810-448 Olsztyn
tel.: 89/522 79 00
godziny pracy:
poniedziałek 8.00 - 16.00
wtorek - piątek 7.30 - 15.30
CIiPKZ Olsztyn w poniedziałek 9.00 - 17.00
Stanowisko Zamiejscowe WUP w Elblągu
ul. Rawska 382-300 Elbląg
Wydział pośrednictwa pracy i koordynacji systemów zabezpiecznia społecznego
89/524 33 88
89/524 33 89
Centrum Informacji i Planowania Kariery Zawodowej:
89/524 33 40
55/234 67 83
godziny pracy:
poniedziałek - piątek 7.30 - 15.30
Stanowisko Zamiejscowe WUP w Ełku
ul. Kajki 1019-300 Ełk
Wydział pośrednictwa pracy i koordynacji systemów zabezpiecznia społecznego
87/621 26 42
godziny pracy:
poniedziałek 8.00 - 16.00
wtorek - piątek 7.30 - 15.30
Formularz kontaktowy